top of page

Квестові фільми

З'являються не лише квестові історії, кімнати, але й фільми. Пропонуємо вашій увазі квести-фільми:

1. "Квест, пройти, чтобы выжить" (рос.) -серіал про загадкову і незрозумілу гру, в яку не по своїй волі залучені кілька, на перший погляд, нічим не пов'язаних людей.Шестеро героїв з різних причин опиняються в барі «Фантом». Вони втрачають свідомість і прокидаються майже одночасно на даху багатоповерхівки, одягнені в однакові специфічні костюми й з дивовижним пристроєм, вживлені в зап'ясті та нагадує годинник.За допомогою мобільного зв'язку «щасливчикам» повідомляють, що в їх організми введений модифікована отрута, поступово впливає на всі органи й приводить до летального результату. Дія препарату можна уповільнити, якщо кожні вісім годин вводити антидот. Кожна нова доза буде видаватися тим, хто вижив після вирішення низки головоломок і виконання завдань, а в тому випадку, якщо їм вдасться дійти до фіналу, то призом стане протиотруту.

2."The Quest" (заруб.) - суміш реаліті-шоу і фентезі, дія якого розгортається у вигаданому світі Еверельм. Серед людей, які бажають випробувати себе, знають все про чарівність і люблячих магічні історії, були відібрані добровольці, які стали Паладин. Парки провели короткий інструктаж для майбутніх героїв, вручивши кожному частина сонячні списи. Вона була створена сотні років назад попередниками сучасних паладинів, які зуміли позбавити царство пітьми і її повелителя Верлакса. Коли ж він повернувся, треба було повторити героїчний подвиг.Кріо вірить в новобранців і береться керувати їх випробуваннями. В кінці кожного виклику один із захисників Еверельма повинен скласти зброю і покинути тутешні краї. У підсумку залишиться один - обраний, який і буде оголошений рятівником.Учасники квесту - персонажі дуже різнопланові, що розрізняються за фізичними даними, кмітливості та лідерським якостям. Але всі вони дуже серйозно ставляться до майбутньої місії й сподіваються дійти до фінальної стадії з гордо піднятою головою.

3."Квест" (заруб.)- Компанія з чотирьох друзів вирішує відвідати ескейп-рум в жанрі хоррор. За певний час вони повинні зібрати всі крупиці головоломки, присвяченій якомусь маніякові і вибратися на свободу. Шукаючи підказки, один з молодих людей виявляє на верхній полиці потертий антикварний скринька з зображеним на ньому черепом. Не довго думаючи, герої в нього заглядають. Вони ще не уявляють, яке зло випустили назовні. Тепер на кону стоїть їхнє власне життя. Якщо вони не встигнуть знайти вихід із замкненої кімнати, вони всі будуть вбиті.


Але, необхідно зазначити, що є багато фільмів із квестовим сюжетом: Гаррі Поттер, Володар кілець та багато інших.


Archive
bottom of page