top of page

Продовження квестоманії


В Запорізькій області продовжується квестоманія. Вчителем англійської мови Січового колегіуму Гутарук Н.В. були проведені декілька цікавих квестів для учнів та вчителів:

1.Квест "Tasty English" для учнів 7 класів Січового колегіуму


2.Квест “How to escape the camp in 2 hours”.


20 липня 2015 року для учнів 8-10 класів Січового колегіуму, які відпочивали у ДОЦ “Молода Гвардiя” (табiр “Зоряний”). Даний квест був створений з метою спровокувати природну допитливість дітей до того місця, де вони знаходяться. Звичні речі та об’єкти також мають свою історію та таємниці, тож часом і вони можуть здивувати. Шість завдань були сформульовані таким чином, щоб навіть не маючи доступу до мережі, учасники, використовуючи логічне мислення або ж навіть сторонню допомогу дорослих могли виконати поставлену задачу. Творчі завдання були розраховані на швидке виконання із мінімумом додаткових засобів.


3.Квест “The Carpathian Enigma” для учасників Всеукраїнської літньої школи фахової майстерності, яка відбулась у липні 2015 року в с.Драгобрат, пгт. Ясіня, Закарпатської області.

Відповідь на основне питання квесту «Чи можуть машини в ХХІ столітті повністю замінити людину в процесі освіти?» є очевидною, але без сили інтелекту самої людини, без процесу комунікації, без зворотнього зв’язку, без уваги до ключових слів не можна знайти ані правильні відповіді на поставлені запитання квесту, ані спрямувати роботу машин таким чином, щоб вони допомагали в процесі освіти. Вельми різноманітними є і «продукти» даного квесту. Починаючи від звичних письмових робіт (листівка, оголошення, формальний лист), характерних для вивчення різних мов до соціологічного опитування, міні-маркетингового дослідження, відео, мотиваторів, скріншотів та QR кодів. Призи учасникам вручила президент передставництва IATEFL в Україні Ганна Чуйко.


Archive
bottom of page